torsdag 3 juli 2014

Fingerborgsblomma

Det är högsommar enligt almanackan men ute blåser hårda vindar. Det var nästan så kepsen blåste bort när jag försökte rensa bland löken. Den hårda vinden gör att det inte är speciellt varmt utomhus. Dessutom är det inga matcher från fotbolls-VM heller att titta på heller. Men det förstår jag, lagen måste få möjlighet att träna in nya varianter av filmningar i eller i närheten av straffområdet. De filmningar som spelarna har gjort har ju redan fastnat på film eftersom alla matcher sänds i TV minst en gång. Sedan är det en timmes försnack och en timmes eftersnack till varje match. Studiosnacket har dock haft en bra sak med sig och det är att visa att kvinnor är mycket bättre än gubbar i kostym att analysera fotboll även om gubbarna är landslagstränare eller fd fotbollsproffs. Heja Johanna Frändén och Lotta Schelin.

På hemmaplan kan man glädjas åt att pepparroten är stor och fin.

Dessutom så hittade jag den vackra (och giftiga) fingerborgsblomman. Den kan också användas som hjärtmedicin, digitalis, om fotbollsmatcherna skulle bli för spännande och påfrestande. Eller att man blir upprörd över den 20:e intetsägande floskeln från Erik Hamrén.

 Dagens skörd av grönsaker, rotfrukter och bär såg ut så här på köksbordet. Om man inte kan se på bilden vad det är, så är det: Jordgubbar, röd sallad, en potatis, morötter, en vitlök, röd lök och rödbetor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar